Путін заявив, що Захід "провокує" росію на удари по українських АЕС

Російський диктатор путін заявив, що Захід провокує росію на удари по атомних електростанціях України. Про це він сказав на Східному економічному форумі 12 вересня, - повідомляє The Moscow Time.

За його словами, йдеться про спецслужби Британії, які, як вважає путін, "вели підготовку українських диверсантів, які планували атаку на АЕС у росії".

"Вони взагалі розуміють, із чим вони грають? Вони що, провокують нас на якісь дії у відповідь щодо українських атомних об'єктів, електростанцій?" - цитує путіна ТАСС.

Диктатор заявив, що інформацію про участь британських інструкторів було отримано під час допитів "диверсантів українських спецслужб", яких захопила ФСБ під час спроби "завдати шкоди" одній із російських АЕС.

"Я вас запевняю, що це повна, абсолютна, чиста правда те, що я зараз сказав, - заявив путін. - Ці гаврики сидять у нас і свідчення дають".

Як повідомлялося, посійський диктатор путін заявив, що росія працює над створенням зброї "на нових фізичних принципах", яка в найближчому майбутньому забезпечить безпеку країни. 

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті