Прикордонники викрили подружжя переселенців, які підробляли документи для виїзду військовозобов’язаних за кордон

Прикордонники викрили подружжя переселенців з Донецької області, які заробляли тим, що підробляли документи для виїзду військовозобов’язаних за кордон. Про це повідомила Державна прикордонна служба України у своєму Телеграм-каналі 29 березня.

"Подружжя, яке переїхало в Київ із Донеччини, виробляло посвідчення волонтерів, довідки військкоматів та інші фальшиві документи", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що свою схему злочинці реалізували через створений сайт "допомоги військовозобов'язаним" та месенджери. Під час обшуків за їх місцем проживання будо виявлено та вилучено всі доказові матеріали.

Раніше повідомлялось, що на в’їзді до Києва прикордонники затримали проросійського священика з недійсним паспортом.

Статті

Луганськ
08.06.2024
10:11

Життя чи спогади. Луганський щоденник

Подруга з України питає, як ми живемо. І я відповідаю чесно: добре – їжа, робота, плани. "Хіба краще, ніж 10 років тому?" – не вірить вона. Не можна порівнювати. Не можна проводити паралелі. Це нічого не дасть. Це як порівнювати себе у 20 та 40...
Країна
06.06.2024
20:31

Вступна кампанія для мешканців окупованих територій: умови та пільги

По-перше, дорога дуже ускладнилася, це довго, дорого і небезпечно. По-друге, жахи про мобілізацію, які ми бачимо, не сприяють переїзду молодих людей. Якщо він виїде і вступить до вишу, то автоматично стане невиїзним. По-третє, проблеми зі світлом і...
Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Всі статті