Польські фермери розблокували рух вантажівок перед пунктом пропуску «Долгобичув-Угринів»

Польські фермери припинили блокувати рух вантажівок перед пунктом пропуску «Долгобичув-Угринів». Про це 16 квітня повідомила Держприкордонслужба.

"Оформлення та пропуск вантажних транспортних засобів в обох напрямках здійснюється у звичайному режимі", - йдеться у повідомленні.

Прикордонники зазначили, що на даний час на виїзд з України перед цим пунктом пропуску очікують 100 ваговозів, ще 30 вантажівок (з повною масою до 7,5 т) очікують на оформлення на території суміжної держави. 

"Просимо водіїв та перевізників врахувати цю інформацію під час планування міжнародних перевезень", - додали у відомстві.

Нагадаємо, раніше Туск заявив, що ніхто у світі не здатен посварити Польщу та Україну. 

Як повідомлялося, 28 березня у  Варшаві в рамках візиту прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля відбувся черговий раунд українсько-польських урядових консультацій.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті