По всій Росії завтра заволають сирени, але жителів окупованих територій вирішили "не турбувати"

У Росії завтра, 6 березня, перевірять систему оповіщення населення. Про це повідомили у прес-службі МНС країни. При цьому так зване "МНС ДНР" повідомило, що в "республіці" перевірки не буде.

"Прозвучить сигнал "Увага всім!". Одночасно з цим запрацюють сирени і гучномовці. У телевізійному та радіоефірі транслюватиметься спеціальна інформація, попередили у відомстві та попросили росіян зберігати спокій", - ідеться в повідомленні росМНС.

Там пояснили, що системи оповіщення перевірять у рамках масштабних навчань із підготовки до захисту населення і територій від паводків і природних пожеж.

При цьому "МНС ДНР" повідомило, що в "нових регіонах" такої перевірки не буде.

"На початку весни щорічно МНС Росії проводить Всеросійські командно-штабні навчання. Вони покликані перевірити рівень реагування сил і засобів на надзвичайні ситуації. Зокрема, проводиться перевірка системи оповіщення населення. Так, по всій країні, крім нових регіонів, 6 березня пролунає сигнал "Увага всім!"", - повідомили в "МНС ДНР".

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті