П'ятеро людей загинули на Харківщині внаслідок рашистського обстрілу, серед поранених - фельдшер екстреної допомоги

Відомо про п'ятерих загиблих осіб у Малоданилівській громаді Харківського району внаслідок рашистського обстрілу 19 травня. Про це повідомили начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов та селищний голова громади Олександр Гололобов  у Телеграм.

"На цю хвилину відомо про чотирьох загиблих цивільних. Щонайменше вісім людей поранені", - йдеться в повідомленні від 12:17. 

Пізніше Гололобов повідомив, що кількість зщагиблих збільшилась.

"Попередньо 5 осіб загиблих в результаті обстрілу громадського об’єкту в одному з населених пунктах нашої громади. Є місцевий мешканець. Всіх поранених доставлено до лікарень. Є руйнування будинків", - написав Гололобов.

Зазначається, що серед поранених - фельдшер екстреної допомоги. Пошкоджене авто швидкої

"Окупанти вдарили по території, де відпочивали місцеві жителі", - підкреслив Синєгубов.

Раніше повідомлялось, що в Малоданилівській громаді Харківського району - мінімум шість постраждалих внаслідок влучань. У Харкові пролунав вибух.

Статті

Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Всі статті