Олещук: Вночі у небі чотирьох областей України збито 15 "шахедів"

Вночі у небі чотирьох областей України збито 15 "шахедів". Про це вранці 23 квітня повідомив командувач Повітряних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук.

За його словами, у ніч на 23 квітня російські окупанти атакували Україну двома балістичними ракетами «Іскандер-М» із Бєлгородської обл. РФ та 16-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із мису Чауда (окупований Крим) і Курської обл. РФ.

"Відбивали удар зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил та мобільні вогневі групи Сил оборони України, залучались засоби радіоелектронної боротьби. Захисниками неба збито 15 "шахедів" у Миколаївській, Одеській, Київській та Черкаській областях", - зазначив Олещук.

Куди вдарили дві ракети, він не повідомив.

Як повідомлялося, усі "шахеди", що летіли на Київ вночі 23 квітня, були успішно збиті.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті