Окупантам у "ЛНР" знадобилася дорога до "ДНР" - від Антрацита до Дебальцевого

У квазіутворенні "ЛНР" розпочали роботи на трасі від Антрацита до кордону з "ДНР" у Дебальцевому. Про це пишуть пабліки окупантів 22 квітня.

"У планах держкомпанії "Автодор" на цей рік капітально відремонтувати трасу в ЛНР від Антрацита до кордону з Донецькою народною республікою. Роботи на 53 км автодороги вже активно ведуться. Попередньо було обстежено територію, розчищено смугу відведення. Наразі дорожники фрезерують старе дорожнє покриття - вже знято близько 40 км зношеного полотна", - йдеться в повідомленні. 

"На підготовлених ділянках уклали близько 20 км нижнього шару асфальтобетону, встановили 5,5 км бортового каменю. У планах встановити бар'єрне огородження, знаки, зупинкові павільйони, нанести розмітку. Відновленням автомобільної дороги займаються 240 осіб, задіяно понад 60 одиниць техніки", - повідомили в "ЛНР".

Окупанти вважають, що дорога від Антарцита до кордону з "ДНР" (у напрямку Дебальцевого) - одна з основних транспортних артерій "ЛНР", входить до складу автодороги від незаконного пункту пропуску Довжанський на кордоні з Ростовською областю РФ до кордону з "ДНР".

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті