На Півдні України воїни ППО знищили 21 дрон. Під прицілом була енергетична інфраструктура

Рашисти атакували ударними дронами південні області України вночі, 11 квітня. Про це повідомляється у ТГК Сил ППО Півдня.

"Вночі ворог масовано атакував південь України черговими хвилями ударних дронів. Бойова робота тривала понад 5 годин. Під прицілом агресора знов енергетична інфраструктура", - йдеться у повідомленні. 

Зокрема, 21  дрон було знищено в ході бойової роботи сил протиповітряної оборони: 

7 - на Одещині, 8 на Миколаївщині, по 3 – у Херсонській та Дніпропетровській областях.

"На Одещині уламки збитих дронів спричинили займання на території енергетичного об'єкту. Пожежу оперативно ліквідовано. Люди не ушкоджені", - зазначили українські захисники.

Також в Миколаївській області уламки збитих дронів впали на відкритій території. Інформації про руйнування й постраждалих не надходило.

"На світанку ворог масовано атакував різними типами ракет. По Запорізькій області спрямував керовані авіаційні ракети з літаків тактичної авіації.2 ракети силами протиповітряної оборони було знищено, але, на жаль, є і влучання", - йдеться у повідомленні.

В Запорізькому районі пошкоджено об’єкт енергетичної інфраструктури. Ступень пошкодження уточнюється, інформації про постраждалих не було.

Як повідомлялося, впродовж доби окупанти завдали 421 удар по 7 населених пунктах Запорізької області. Про це вранці 11 квітня повідомив начальник ОВА Іван Федоров.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті