Міноборони РФ продовжує запевняти про "припинення спроб здійснити терористичну атаку" на Бєлгородську область: стріляли "Вампіром" і "Вільхою"

Із Бєлгородської області РФ повідомляють про обстріли, зокрема з РСЗВ "Вампір", "Вільха і "Град". Про це 18 березня пишуть міноборони РФ, губернатор області В'ячеслав Гладков і місцеві пабліки.

"З 11:30 до 11:45 мск припинено чергову спробу київського режиму здійснити терористичну атаку по об'єктах на території Російської Федерації із застосуванням реактивних систем залпового вогню RM-70 "Вампір", "Вільха" і "Град", - пише міноборони країни-агресора. 

Відомство запевняє, що черговими засобами ППО над Бєлгородською областю нібито знищено в повітрі вісім реактивних снарядів РСЗВ "Вампір", два реактивні снаряди РСЗВ "Вільха" і один реактивний снаряд РСЗВ "Град".

Водночас губернатор області та місцеві Телеграм-канали повідомляють про "прильоти" в населених пунктах області та публікують відповідні фото.

Раніше повідомлялося, що керівництво установ російського Бєлгорода починає щось розуміти.

Раніше також у легіоні "Свобода Росії" розповіли про втрати путінської армії в Курській і Бєлгородській областях: понад 600 ліквідованих.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті