Мер Мелітополя: на проросійський форум окупанти звезли "масовку"

Мер Мелітополя Іван Федоров заявив, що на проросійський форум "Ми разом із Росією", який проходив у місті, російскі окупанти звезли масовку у складі близько 700 осіб з інших окупованих територій Запорізької області. Про це Федоров повідомив у Телеграм 8 серпня.

"Окупанти зрозуміли, що їхні плани на проведення псевдореферендуму на грані краху - навіть під дулами автоматів росію підтримують не більше 10% мелітопольців. Щоб хоч якось вислужитись перед кремлівським "старшим братом" колаборанти вирішили зняти чергову пропагандистську картинку для росЗМІ. Завезли до Мелітополя масовку з інших тимчасово окупованих територій Запорізької області - 700 людей, адже навіть стільки не можуть набрати серед місцевого населення - і провели "форум" у міському Палаці культури", - написав Федоров.

За його словами, диригував шабашем гауляйтер Запорізької області Євген Балицький, який свого часу з тріском провалився на місцевих виборах, набравши менше 10%.

"Спочатку Балицький сам вигадав собі посаду, тепер сам "вершить долю" тимчасово окупованих територій, підписуючи незрозумілі "накази" про відчайдушне бажання приєднатись до рф. Які плани з’являться в голові цього психічно хворого місцевого царька - поплічника кремля завтра важко здогадатись. В будь-якому випадку його "накази" не мають юридичного значення. А всіх пацієнтів палати #6, які стали на бік рашистів, обов’язково вилікують спецслужби України", - підкреслив мер Мелітополя.

Як раніше повідомлялось, у Мелітополі окупанти вимагають від місцевих оплату за електроенергію, яка виробляється українськими електростанціями.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті