Лісова пожежа на Луганщині дісталась Олександрівки й Боровеньків

Лісова пожежа, яка триває на окупованій Луганщині з кінця березня, дісталась населених пунктів Олександрівка й Боровеньки станом на 13 квітня. Про це свідчать знімки NASA FIRMS, про це повідомляють місцеві Телеграм-канали.

"Протягом кількох днів на околицях Сєвєродонецька вирують лісові пожежі з основним осередком між Олександрівкою та Боровеньками", - пише Телеграм-канал "Донбасс. Важно".

"Сєвєродонецьк. На в'їзді до міста", - підписав "Трикутник" фото лісу, опубліковані 1 квітня.

Раніше повідомдялось, що в районі окупованих Сєвєродонецька, Смолянинова й Воронова станом на 2 квітня третій день тривала лісова пожежа.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті