Кабмін відклав підвищення цін на електроенергію для населення

Кабінет міністрів відклав підвищення тарифів на електроенергію для населення ще на місяць. Про це 25 квітня під час засідання уряду заявив Денис Шмигаль.

"Уряд продовжує пільгову ціну на електроенергію для населення ще на місяць", - сказав він.

Раніше в уряді планували зберегти чинні тарифи на електроенергію до 30 квітня. Однак тепер колишній тариф діятиме до кінця травня.

Наразі населення платить 1,44 гривні за кВт/год, якщо споживається менше ніж 250 кВт/год на місяць, і 1,68 гривень за кВт/год, якщо споживається більше ніж 250 кВт/год на місяць. Наразі достеменно невідомо, які саме ціни буде встановлено в червні. Голова НКРЕКП Костянтин Ущаповський заявив, що в уряді розглядають два варіанти підвищення тарифу: до 2,40 гривень або до 2,80 гривень за 1 кВт/год.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабмін створив комісію з виділення коштів на відновлення України.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті