Із захисником з Рубіжного Анатолієм Аркатовим попрощались у Тернополі

Військовослужбовця з Рубіжного Луганської області Анатолія Аркатова поховали в Тернополі 22 грудня. Про це повідомила Луганська ОВА в Телеграм.

"Попрощалися із Героєм з Рубіжного Анатолієм Аркатовим. Анатолій з дружиною виїхали з окупації до Тернопільської області - рятували дітей. Але відсиджуватися чоловік не збирався - повернувся захищати свою країну та свій дім. Служив старшим стрільцем-оператором гірсько-штурмової бригади. Під час виконання бойового завдання в районі Спірного Бахмутського району на Донеччині, потрапив під обстріл ворога", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що він отримав поранення, несумісне з життям. Це сталося 15 грудня 2023 року. 

"В останню путь луганського Героя провели живим коридором тернопільці, поховали з Анатолія з усіма військовими почестями", - йдеться в повідомленні. 

Уточнюється, що в Анатолія залишились три доньки та дружина.

Як і інших загиблих захисників із Луганщини, Анатолія поховали за межами рідної області, яка практично повністю окупована.

Раніше повідомлялось, що Луганщина попрощалась із 21-річним молодшим сержантом Вадимом Клішо. Загинув біля Білогорівки, поховали у Кам'янському.

Раніше також повідомлялось, що після важких поранень, отриманих на Херсонщині, помер 24-річний воїн із Рубіжного Назарій Лукін.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті