Гайдай: Вірогідна мета депортації українських дітей до РФ – створення аналогу Гітлерюгенда

Цілком можливо, що основною метою депортації українських дітей до росії є створення окупантами збройних молодіжних формувань. Про це заявив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай в інтерв’ю "Донбасс.Реалии", фрагмент якого розмістив у своєму Телеграм-каналі.

"Не зовсім зрозумілі їхні наміри, – сказав Гайдай щодо депортації до росії українських дітей. – Вірогідно, що таким чином вони будуть готувати для себе якісь армії".

Він уточнив, що депортація росіянами дітей з Луганщини, по суті, нічим не відрізняється від депортації з інших окупованих територій нашої країни.

Як підкреслив Гайдай, метою рашистів може бути створення аналогу Гітлерюгенда, який існував у нацистській Німеччині – тільки в осучасненому російському варіанті.

Раніше повідомлялось, що рашисти хочуть депортувати дітей із Луганщини.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті