Дівчинка з окупованої Луганщини померла в поїзді після "відпочинку" в російському таборі

12-річна дівчинка з окупованої Луганщини померла в поїзді після відпочинку в російському таборі, ще понад 100 дітей госпіталізовано. Про це повідомляє Телеграм-канал "Донбасс.Важно" з посиланням на росЗМІ. 

Як повідомляється, група зі 126 дітей з тимчасово окупованої частини території Луганської області, які відпочивали в таборі в Тюменській області, поверталася на поїзді до себе додому.

Увечері 20 грудня у кількох дітей піднялася температура. Незабаром одна 12-річна дівчинка померла після втрати свідомості.

Як повідомляють росЗМІ, пізніше всіх дітей доправили в Саратовську інфекційну лікарню. У 46 із них була підвищена температура тіла. Наразі всіх госпіталізовано.

Нагадаємо, мер Мелітополя Іван Федоров повідомив, що окупанти намагаються заманити дітей з окупованих територій до закладів "освіти" та паспортизувати їх, заплативши батькам.

Статті

Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Всі статті