Через зледеніння у Кривому Розі 15 тис мешканців без світла, не ходять тролейбуси і трамваї

Вранці 8 січня у Кривому Розі частина мешканців залишилась без електропостачання через складні погодні умови, у місті не ходить електротранспорт. Про це повідомив голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул у Telegram.

"Через екстремальні погодні умови в місті відключено від електрики 15 тисяч абонентів, через відсутність електрики 4 котельні працюють на генераторах у режимі циркуляції води, на генераторах також працюють 2 насосні станції Міськводоканалу. Через зледеніння тролей не працюють тролейбуси та трамваї, швидкісний працює частково", - йдеться у повідомленні.

Наразі у Кривому Розі працюють автобуси, маршрутки та дизель-генераторні тролейбуси.

За словами Вілкула, усі комунальні служби міста працюють у посиленому режимі, на дорогах працює спеціальна техніка.

Як повідомляє "Перший міський", на вулицях міста масовий деревопад, в результаті чого в кількох районах міста пошкоджені лінії електропередач та можуть бути відсутніми світло та інтернет. 

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті