Через нічний обстріл у Кривому Розі виникла пожежа у багатоповерховій будівлі

Багатоповерхова будівля загорілася у Кривому Розі на Дніпропетровщині внаслідок обстрілу російських військ у ніч на 19 вересня. Про це повідомив у Телеграм очільник військової адміністрації міста Олександр Вілкул.

"Внаслідок ворожого влучення виникла пожежа в багатоповерховій будівлі. Пожежу вже загасили. Також вибуховою хвилею пошкоджено фасади трьох багатоповерхових будівель, багато вікон та дверей в інших багатоповерхівках, а також у школі та дитячому садочку. Головне – без втрат", - написаві він. 

На базі школи, яка, за слова Вілкула, у цьому мікрорайоні одна і мешканці добре знають, де вона знаходиться, створено штаб ліквідації наслідків. З 9-ї ранку там буде видача будматеріалів і прийом заяв на пошкоджене майно та матеріальну допомогу з міського бюджету.

За даними Дніпропетровської ОВА, від вечора агресор двічі цілив по Нікопольщині. Накривав артилерійським вогнем Нікополь та Марганецьку громаду. Поранений 71-річний чоловік, пошкоджено шість приватних будинків, господарська споруда, гараж, лінія електропередач та газогін. 

Під час ранкової ворожої атаки БпЛА у небі над Дніпропетровською областю було знищено один безпілотник.

Як повідомлялося, вранці 18 вересня ППО знищила дві російські крилаті ракети над Дніпропетровщиною.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті