Близько 60 тіл знайшов пошуковий загін "Плацдарм" біля Слов’янська на Бахмутському напрямку

Пошуковий загін "Плацдарм" виявив близько 60 тіл загиблих під Кліщіївкою на Бахмутському напрямку у Донецькій області. Про це повідомив сайт міста Слов’янська 11 вересня.

"Наше завдання – зібрати всі тіла. Це і військові ЗСУ, і військові РФ, і цивільні. Ми не розділяємо тіла на "ті" або "інші", ми забираємо всіх, потім вже розбираємося", - розповідає керівник пошукової групи "Плацдарм" Олексій Юков.

Підкреслюється, що більшість тіл обгорілі та пошкоджені, часто від людей залишилися лише кістки, тому ідентифікувати їх вкрай важко.

Зазначається, що після огляду кожному тілу дають особистий номер. Потім їх відправляють у морг та встановлюють особистість. Якщо це тіло російського військового, його намагаються обміняти на тіло полеглого українського воїна.

"Таким чином нещодавно вдалося повернули в Україну тіла 84 військових", – йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялось, що Україна повернула тіла 84 загиблих українських військовослужбовців із тимчасово окупованих територій

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті