Андрій Шевченко став єдиним кандидатом на посаду президента Української асоціації футболу

Єдиним кандидатом на посаду президента Української асоціації футболу (УАФ) став Андрій Шевченко. Про це повідомили на сайті УАФ 28 грудня.

"27 грудня в Будинку футболу відбулося засідання реєстраційної комісії для встановлення повноважень делегатів та кворуму позачергового XXVI Конгресу УАФ. Комісією підбито підсумки обрання членами УАФ делегатів на конгрес та встановлено кворум конгресу, - сказано в повідомленні. - Засідання робочої групи з перевірки відповідності кандидатів на посаду президента УАФ, висунутих для обрання на позачерговому XXVI Конгресі УАФ 25 січня 2024 року, відбулося 28 грудня. Під час засідання встановлено, що всі постійні члени Української асоціації футболу, які мають право висунення кандидатів на посаду президента УАФ, надали протоколи засідань своїх керівних органів із цього питання. В усіх протоколах на посаду президента УАФ висунуто кандидатуру Андрія Миколайовича Шевченка (дата народження - 29.09.1976) - володаря "Золотого м’яча"-2004, Героя України, нагородженого відзнакою "Національна легенда України".

Зазначається, що вибори відбудуться 25 січня 2024 року на позачерговому конгресі УАФ.

Раніше повідомлялось, що Андрія Шевченка офіційно висунуто кандидатом на обрання президентом УАФ.

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті