Вимагаємо безпеки! Акція під СБУ

[url=http://www.ostro.org/blogs/firsov/161950/]Політична сила "Альтернатива"[/url] проводить акцію "Вимагаємо безпеки!"

Ми вимагаємо рішучих дій від СБУ, оскільки безкарність колаборантів – це принципова проблема, що несе загрозу для національної безпеки України.

Акція відбудеться у вівторок, 6 червня, о 10:30 біля будівлі СБУ за адресою Володимирська 33.

Вже три роки в країні йде війна, яка почалася після того, як представники Російської Федерації за допомоги представників місцевої влади провели на Донбасі незаконний"референдум" та повалили конституційний устрій України. Однак, активні колабоарнти, які допомагали росіянам розпалювати війну, досі не покарані.

Ці люди добре відомі всій країні. Відео з доказами їхньої злочинної діяльності транслювали головні українські телеканали. Однак справи навіть самих одіозних колаборантів досі не доведені до суду. Андрій Шишацький, Олександр Лук'янченко, Сергій Богачев, Сергій Дунаєв, Сергій Сажко, Олексій Рева, Валентин Казаков, Сергій Кравченко, Валерій Гнатенко брали активну участь у розпалюванні ворожнечі та збройного конфлікту, вчиняли діі, направлені на знищення української державності, але уникнули відповідальності.

Минулого тижня був виправданий і відпущений на волю черговий колаборант – колишній мер Стаханова Юрій Борисов. Це вже далеко не перший подібний випадок, коли справи сепаратистів розвалюються в судах через те, що слідство проводиться неякісно. Є всі підстави вважати, що справи одіозних сепаратистів "зливаються" навмисно. При цьому СБУ, яка покликана дбати про безпеку держави і яка маєзайматися справами колаборантів, ніяк не реагує на те, що відбувається. Ні коментарів, ні офіційної позиції від глави служби Грицака – немає.

Нажаль, замість того, щоб займатися своєю безпосередньою роботою, керівництво СБУ погрожує журналістам, намагається приховати власний люксовий автопарк і кидає всі сили, щоб уникнути оприлюднення декларацій про доходи.

"Альтернатива" вимагає покарання колабораціоністів. Ми вимагаємо передати до суду справи по сепаратистам і помічникам бойовиків, чиї дії призвели до кровопролитного конфлікту на сході України. Адже до тих пір, поки злочинці не покарані, існує загроза повторення сценарію 2014 року.

"Альтернатива" закликає всіх небайдужих громадян прийти і підтримати акцію!

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи