Влада боїться своїх захисників навіть у тюрмі

[IMG ID=613]

Праворуч на фото "Спікер"

Багато вже писалось про бійців з «Айдару» («Спікер», «Яма», «Рекс»), які упіймавши корегувальника бойовиків в сірій зоні, отримали за це суворі строки. Апеляція залишила бійцям вироки суду першої інстанції (від 8 до 9 років кожному) і залишилось лише чекати на касацію. Але до неї ще треба дожити!

 Саме слово «дожити» можна сміливо застосовувати до «Спікера» - Щуров Роман (учасник Революції Гідності, доброволець, був у полоні), якого за вказівкою військової прокуратури умисно направили до Торецької виправної колонії №2. В кримінальному середовищу вона має ще назву – «сепарська зона».

Впродовж 4-х років війни саме сюди переводять колишніх зеків з тимчасово непідконтрольної території. Більшість з них колишні бойовики, які займалися під час війни грабежами, вбивствами, насиллям.

 А доля «Спікера» не турбує ні Андрія Парубія, ні Євгена Дейдея, навіть діючого омбудсмена Людмилу Денисову, з якими він стояв пліч-о-пліч на Майдані. Така ось подяка від «слуг» народу – самому народу. Вони вже всі стали вельможами з великими статками і яке їм діло до якогось там народу…

Мабуть їм вистачало переляку після «справи Колмогорова» у касаційному суді і масову підтримку народу. Бояться повторення, адже «Айдар» своїх не залишає…

Час покаже!

[B]Довідка:[/B]

По справі Миколи Агапова з позивним «Яма», Романа Щурова (Спікера) та Вадима Фещенка (Рекса):
їм дали по 8 - 9 років з конфіскацією майна за затримання в зоні активних бойових дій особи, яка була поплічником сепаратистів, а зараз визнана потерпілим!

В 2015-ому біля м. Торецьк (колишній Дзержинськ) вони зупинили чоловіка, який на своєму авто прямував у бік Горлівки. В нього вилучили травматичний пістолет із затертим серійним номером, телефон із записаними російськими номерами й фотографіями позицій ЗСУ та наркотики.

Коли затриманий спробував тікати, айдарівці вистрілили по ньому навіть не з бойової зброї, а з його травматичного пістолету, щоб завдати менше ушкоджень.
Але підозрілий чоловік зрештою виявився міліціонером… Тому заарештували не його, а трьох військових "Айдару" й навісили на них посягання на життя, розбій, хуліганство й сказали, що наркотики були їхні.

[B]На кого працює наша Феміда і за що гинуть захисники України?[/B]
[B]Більш детально:[/B]

1) Троє військовослужбовців перебуваючи на своїй на позиції, у відповідності з наданими їм правами, передбаченим ст. 15 Закону України "Про боротьбу з тероризмом", зупиняють авто, що прямує в район АТО.

2) Водій авто сказав, що він міліціонер, але документів при собі не мав. Не повірили.

3) Вилучили в незнайомця мобільний телефон, у якому побачили панорамну зйомку бойових позицій, номери операторів мобільного зв'язку Російської Федерації, травмат із затертим серійним номером, згорток з невідомим вмістом. Запідозрили, щось тут не так.

4) Доставили затриманого на блок-пост "Вєтєрок" на його автівці, бо свого транспортного засобу у добровольців не було.

5)Працівники поліції на блокпосту "Вєтєрок" встановити особу свого «коллегі» не змогли і... відмовили в його затриманні.

6)Тоді троє військових вирішили доставити затриманого командиру роти, але командира не знайшли...
Тоді вони повертаються на свою позицію з цим затриманим, і там їх арештовують. Звинувачення: погроза вбивством, викрадення людини, розбій, угон, групова хуліганка, наркотики, посягання на життя правоохоронця...

Це був дійсно правоохоронець? На кого він працював?

Шкода Романа Щурова (Спікера), родина включно з маленькими дітьми якого знаходиться на окупованій території, а сам він хворий після численних поранень не має змоги допроситися навіть мінімального лікування. Шкода Вадима Фещенка (Рекса), шкода Миколу Агапова (Яму), він - сирота з Херсонщини, який з перших днів на війні…
Але я щось не зрозумів, що робиться? Влада вбиває захисників Вітчизни!

Влада ї є ворог, гірше за рашистів, сепаратистів та російських терористів, бо вини стріляють з переду, а ця клята влада стріляє у спину…

[B]Ну і чого ми чекаємо? [/B]

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи