РФ здійснила ракетний удар по Одесі, є загиблі та поранені

Російські окупанти завдали ракетного удару по Одесі увечері 29 квітня, є поранені, а також пошкоджені будинки та цивільна інфраструктура. Про це повідомив у Телеграм очільник Одеської ОВА Олег Кіпер.

"За попередньою інформацією, внаслідок російської атаки поранено вісім людей. Є пошкодження житлових будинків та цивільної інфраструктури. На місці працюють всі відповідні служби", - написав очільник Одеської ОВА. 

Пізніше Олег Кіпер повідомив, що внаслідок ракетного удару є загиблі. 

"На жаль, внаслідок російської ракетної атаки загинуло двоє людей та собака. 

Ще вісім людей зазнали поранень різного ступеню важкості, серед травмованих і 12-річний хлопчик. Лікарі надають постраждалим всю необхідну допомогу", - повідомив Кіпер.

Як повідомляють місцеві пабліки та Телеграм-канали, після російського удару почалася пожежа у "Замку Гаррі Поттера" - ця будівля належить Національному університету "Одеська юридична академія".

Нагадаємо, увечері 29 квітня РФ атакувала Харків керованими авіабомбами.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті