Діти з Донеччини приїхали до міжнародного дитячого центру «Артек» на першу зміну

Міжнародний дитячий центр «Артек» зустрів першу зміну дітей з Донеччини. Про це повідомляє Донецька ОВА 26 квітня.

"На Закарпатті в Міжнародному дитячому центрі «Артек» розпочали І тематичну зміну «Збір юних патріотів «Ми – незламні Українці!»».  Діти Донеччини, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки протягом зміни, яка триватиме три тижні матимуть змогу оздоровитися та відпочити в безпечному регіоні України. Для дітей в закладі розроблені нові соціально-психологічні, безпекові, освітні, туристично-природознавчі, мистецькі програми та проєкти", - йдеться у повідомленні.

Для отримання путівок батькам (особам, які їх замінюють) необхідно звертатися до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення за місцем проживання, батьки (особи, які їх замінюють), зареєстровані як внутрішньо переміщені особи, можуть звернутись до відповідних органів за зареєстрованим місцем проживання особисто або засобами поштового зв’язку.

Наступна зміна в ДПУ «МДЦ «Артек» планується з 13 травня 2024 року.

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті