Дітей-ВПО з Гірської громади Луганщини запрошують на відпочинок у туристично-оздоровчий комплекс на Івано-Франківщину

Діти-переселенці з Гірської громади Луганської області можуть оздоровитися на Івано-Франківщині у червні-липні. Про це повідомила Гірська МВА на своєму сайті 15 травня.

"До уваги батьків дітей (осіб, які їх замінюють) Гірської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області! Розпочато прийом заяв на оздоровлення дітей в літку 2024 року", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що міською адміністрацією з метою виконання "Програми оздоровлення та відпочинку дітей Гірської міської територіальної громади на 2022-2025 роки в новій редакції", затвердженої розпорядженням начальника Гірської МВА від 26. 02. 2024 №42, проведена процедура закупівель путівок на отримання послуг з оздоровлення та відпочинку відповідно до вимог Закону України "Про публічні закупівлі". 

"За результатами торгів переможцем  визначено ТОВ Туристично-оздоровчий комплекс "Едельвейс", з яким укладено договір на проведення оздоровлення дітей в літку 2024 року", - сказано в повідомленні МВА.

Зазначається, що комплекс "Едельвейс" знаходиться в гірській місцевості за адресою: Івано-Франківська обл., Яремчанська громада, Надвірнянський район, с. Микуличин, вул. Грушевського, 3 А. 

"Едельвейс" є закладом вищої категорії та відповідає Державним санітарним нормам і правилам для дитячих оздоровчих закладів. На території облаштовані два сховища на випадок повітряної тривоги, що вміщують всіх дітей та обслуговуючий персонал, заклад гарантує забезпечення евакуаційним транспортом у разі такої необхідності.

Діти будуть проживати у стаціонарних двоповерхових цегляних корпусах у кімнатах по 2, 3, 4, 5 осіб. Санвузли (туалети, умивальники, душові кабіни, кімнати гігієни для дівчат) знаходяться на поверсі спального корпусу. В закладі є цілодобова подача гарячої води з власної котельні а також централізоване водопостачання з власної свердловини та каналізоване водовідведення.

Діти забезпечуються п'ятиразовим харчуванням відповідно до Примірного меню, розробленого згідно Постанови КМУ від 24-03-2021 №305 "Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку", сухим пайком та водою на час тривалих екскурсій.

Оздоровчі зміни відбудуться у два заїзди: з 18 червня по 8 липня 2024 року та з 9 по 29 липня 2024 року. Тривалість кожної зміни - 21 день.

 З переліком документів, необхідних для отримання послуг з оздоровлення та відпочинку, а також іншою інформацією щодо отримання путівок можна ознайомитись на сайті Гірської МВА.

Раніше повідомлялось, що до Лисичанського малого групового будинку на Кіровоградщині влаштували нового вихованця - трирічного Дмитра, позбавленого батьківського піклування.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті